Meestgestelde vragen

Wat is een domein pointer?

Een domein pointer is een doorverwijzing van de ene naar de andere domeinnaam.

Voorbeeld:
U heeft als domeinnaam casadelguru.nl en wilt dat bezoekers op casadelguru.nl automatisch worden doorgestuurd naar casadelguru.nl.

Wat is een domein alias?

Een domein alias biedt de mogelijkheid om bezoekers van zowel de ene domeinnaam als van de andere domeinnaam op dezelfde website uit te laten komen. Tevens biedt een domein alias de mogelijkheid om mailboxen aangemaakt onder het hoofd domein, ook te ontvangen onder de domein alias.

Worden er backups gemaakt?

Ja, er worden nachtelijks backups op een externe locatie gemaakt, zodat ten alle tijde een kopie van uw bij ons online staande gegevens bewaard blijft.

Waarom is Metahosting niet de allergoedkoopste?

Omdat u bij ons geen nummer bent. Zeg nu zelf, niets is toch vervelender als een vraag per e-mail of via een supportpagina te moeten stellen en een ticketnummer in plaats van een antwoord te krijgen?! Dit vinden wij hoogst onpersoonlijk.

Metahosting is ontstaan vanuit het service oogpunt.
Service, meedenken en mogelijkheid tot persoonlijk contact staan bij ons voorop. Wij zijn telefonisch bereikbaar en staan u graag te woord. Dit klinkt logisch, maar is vandaag de dag niet meer standaard bij veel hosting aanbieders.
Deze website is mede mogelijk gemaakt door Casa del Guru.