Spamfilter

Metahosting is constant op zoek naar nieuwe innovatieve oplossingen om haar diensten te verbeteren.
We zijn er trots op dat wij u dé beste anti-spam oplossing aan kunnen bieden. Metahosting Spamfilter houdt gegarandeerd >80% van de spam tegen. De conclusie van onderzoek van Data Testlab:
"Uit onze test blijkt duidelijk de superioriteit…. Ze haalt de beste prestaties met gemiddeld vier berichten per dag per mailbox en we hoefden geen enkel legitiem bericht te redden".

Waarom is Metahosting Spamfilter dé beste oplossing?

Deze oplossing gebruikt als één van de weinige ter wereld de maatstaf 'internetreputatie' om e-mail te filteren. Op basis van informatie over wie de afzender is, welke content de e-mail bevat en wat de reputatie is van eventuele URL's die in het bericht zijn opgenomen, wordt bepaald of het bericht wordt doorgelaten.

Hoe werkt het Metahosting Spamfilter?

Er wordt gebruik gemaakt van een zeer groot reputatie netwerk, welke de eerste en grootste e-mail monitoring service ter wereld is. Dit netwerk verzamelt data van meer dan 100.000 internet providers, universiteiten en bedrijven. Per november 2008 verloopt meer dan 25% van alle e-mail berichten op het internet via dit systeem.

Het reputatie netwerk meet van iedere e-mailserver op het internet meer dan 110 verschillende parameters. De grote database verwerkt meer dan 5 miljard acties (queries) per dag. Door de accuratesse en omvang van de database heeft het reputatie netwerk het meest accurate inzicht van verzendpatronen van iedere e-mailafzender.

Ontvangen e-mailberichten worden vanuit de database gecontroleerd op hun IP-adres.
Een verdacht IP-adres kan een slechte reputatie hebben en wordt dan als spam aangemerkt. Het grote voordeel van deze techniek is de tijdsbesparing van >80%, omdat verstuurde e-mail niet eerst allerlei processen moet ondergaan voor controle en accuratesse.

Moet u zelf iets doen?

Nee, u hoeft zelf niets te doen.
Wij hebben bewust gezocht naar een oplossing waarbij u niet een anti spam systeem hoeft te leren, u wilt immers tijd besparen. Mensen (of zelfs programma’s) die spam versturen worden steeds slimmer zodat u een systeem dat geleerd moet worden zou moeten blijven leren. U geeft eenmalig aan dat u hier voortaan gebruik van wilt maken, wij regelen de rest!

Meer informatie

tel: 072 512 1999
e-mail: jvdblom@metahosting.nl
Uw contactpersoon: Jeffrey van der Blom

Deze website is mede mogelijk gemaakt door Casa del Guru.